مطمئنم که شما مثل من هستید ؛ وقتی چیزی به اندازه میزبان وب خود خریداری می کنید ، ده ها سایت مختلف را در مرورگر خود باز کنید و ویژگی های هر مارک یا بسته را مشاهده و مقایسه کنید. چیزی که ممکن است در این بررسی ها مورد توجه شما قرار گرفته cPanel است.


در مقاله امروز ایرانسرور ، ما می خواهیم شما را به طور کامل با پنل C آشنا کنیم ، در مورد مزایا و معایب آن صحبت کنیم و تفاوت بین پنل های سایر کاربران را بررسی کنیم. در حال حاضر ، بیایید با یک تعریف ساده شروع کنیم.


کنترل پنل cPanel چیست؟

C Panel نام یک کنترل پنل بسیار محبوب برای میزبان ها است. با نصب این کنترل پنل بر روی هاست خود می توانید به راحتی تمام قسمت های مختلف آن را مدیریت کنید.


کمی صبر کن


وقتی می خواستیم این مقاله را بنویسیم ، فهمیدیم که این سوال بسیاری از افراد است.

میزبانی cPanel چیست؟

به زبان ساده چیزی به عنوان میزبان C-panel وجود ندارد! صفحه C همان صفحه کنترل است. و وقتی روی فضای میزبان شما نصب می شود (میزبان) ، شما یک میزبان مجهز به cPanel دارید. بنابراین اگر می بینید میزبان C-panel جایی است ، بدانید و توجه داشته باشید که پنل کاربری آنها cPanel است.


حال اگر موافق هستید ، بیایید به کاربردهای این صفحه کنترل و دلایل محبوبیت آن نگاهی بیندازیم.


با پنل C چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

همانطور که قبلا ذکر شد ، با C Panel به راحتی می توانید فضای میزبانی خود را مدیریت کنید. اما بیایید کمی بیشتر توضیح دهیم و چند مورد بسیار کاربردی را ببینیم:


دامنه های مختلفی به میزبان اضافه کنید

ایمیل ها را در سایت تنظیم کنید

نصب ساده سیستم مدیریت محتوا (به عنوان مثال وردپرس) بر روی میزبان ها.

پشتیبان گیری از وب سایت خود

به راحتی پرونده ها را در سرور بارگذاری کنید

پهنای باند استفاده شده را بررسی کنید

تنظیمات امنیتی مختلفی را اعمال کنید

لوازم جانبی را روی سرور نصب کنید

یک پایگاه داده جدید نصب کنید

مدیریت پایگاه داده

مدیریت DNS

و سایر کاربردها! ویژگی های پنل C مطمئناً در اینجا متوقف نمی شود. هنگامی که استفاده از cPanel را شروع کردید ، می توانید هرکدام را به دلخواه خود یاد بگیرید و استفاده کنید.

اکنون ، با توجه به اینکه گزینه های دیگری غیر از کنترل پنل C-Panel مانند کنترل پنل Direct Admin و Plesk دارید ، ضروری است که با نقاط قوت و ضعف آن آشنا شوید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.


cPanel چه مزایا و معایبی دارد؟

بگذارید ابتدا یک نکته مهم را بیان کنم. کنترل پنل C فقط بر روی میزبانهای لینوکس قابل اجرا است. بنابراین اگر می خواهید از هاست ویندوز استفاده کنید ، باید دور cPanel را خط بکشید. اگر به برنامه های ارائه شده توسط شرکت های میزبان نگاهی بیندازید ، فقط هاست های لینوکس با cPanel ارائه می شوند.

مزایای پانل C


آسان برای استفاده

رابط کاربری خوب

آسان برای یادگیری

منابع آموزشی زیادی دارد

پشتیبانی قوی دارد

امکان نصب خودکار نرم افزار

سازگار با تمام مرورگرهای اینترنت

پشتیبانی از IPv6

نقص پنل C


ویژگی های زیاد می تواند شما را گیج کند

خطر از دست دادن تنظیمات مهم (با اعمال تنظیمات جدید)

دامنه های .ir را تحریم کنید

ترک خورده با cPanel ترک خورده با cPanel نگران امنیت وب سایت خود باشید!

متأسفانه ما ایرانی ها نیز در اینجا مورد تحریم هستیم. به دلیل ممنوعیت استفاده ایرانیان توسط cPanel و مسدود کردن آدرس های IP ایرانی ، تنها راه استفاده از آرم cpanel نسخه شکسته (Null) سی پنل است.


درست است که استفاده از نسخه کرک شده بدون دردسر است. با این حال ، نباید نقاط ضعف امنیتی را فراموش کنیم. نسخه ای کرک شده هیچ ارتقا پیدا نکرده و مشخص است که این مشکل در طولانی مدت تا چه حد امنیت شما را تهدید می کند.با توجه به بازخورد دریافت شده تاکنون ، مشکلات زیر در cPanels شکسته (روی میزبانهای ایرانی) بسیار رایج است:


زمان خاموش

از دست رفتن داده ها

مشکلات HTTPS

اطلاعات مربوط به هک وب سایت ها

در ایران سرور ، کنترل پنل Direct Admin را برای میزبانی لینوکس به طور پیش فرض فعال می کنیم تا از نظر امنیتی مشکلی نداشته باشید. اگر می خواهید از cPanel استفاده کنید ، می توانید درخواست پشتیبانی خود را از طریق بلیط در دسترس قرار دهید.


در بخش بعدی ، ما می خواهیم در مورد گزینه های cPanel صحبت کنیم. اگر میزبان شما ایرانی است و نگران امنیت هستید ، ادامه مقاله گزینه های دیگر برای پانل C را از دست ندهید.

بیش از 100 صفحه کنترل مختلف برای مدیریت میزبان وجود دارد. برخی از شرکت های میزبان حتی یک صفحه کنترل اختصاصی برای کاربران خود طراحی کرده اند. اما Direct Admin و Plesk دو کنترل پنل بسیار خوب و محبوب هستند که می توانید به جای سیپانل از آنها استفاده کنید.هر یک از این کنترل پنل ها عملکردهای خاصی دارند که باید برای آشنایی بیشتر با آنها آشنا شوید تا متناسب با نیاز شما انتخاب شود.


معرفی مختصری از مدیر مستقیم

Direct Admin و C Panel بسیار شبیه به هم هستند و هر دو روی میزبانهای Linux اجرا می شوند. اما نباید اختلافات آنها را نادیده بگیریم. آرم مدیر مستقیم


به یاد دارید وقتی گفتیم تعداد زیاد گزینه های Sipanel می تواند شما را گیج کند؟ دیگر با Direct Admin این مشکل را ندارید. امکانات موجود در بدو ورود کافی و آموزنده است. اما اگر می خواهید مدیر مستقیم خود را گسترش دهید و سایر ویژگی ها را اضافه کنید ، باید هزینه نرم افزار را پرداخت کنید. این در صورتی است که بیشتر ویژگی های cPanel رایگان در دسترس باشد.


علاوه بر این ، مهمترین مزیت Direct Admin سطح بالای امنیت آن در مقایسه با cPanel است. بنابراین اگر به امنیت اهمیت می دهید ، به Direct Admin فکر کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شب پرستاره دریادلنویس دوربین های دیجیتال اپلیکیشن مپسا دست ساز های چوبی چوبلو برای دیدن مطالب جدید دکوراسیون می توانید از این بلاگ استفاده کنید پاسخنامه امتحان نهایی خرداد 98 دایان شاپ شاید محال نیست! اخبار سینما